- 1 glas sinaasappelsap
- 2 bakje aardbeien
- 4 eetlepels vanille suiker
- 2 gelatine vellen
- 1,5 pakje lange vingers
- 250 g mascarpone
- 250 ml slagroom
- 1 eierdooier
- 6 eetlepels poeder suiker
- voor de decoratie, een paar Paaseitjes en aardbeien naar keuze
Laat de gelatine vellen, 5 minuten, in koud water wekken.
Klop de eierdooier met de mascarpone en de vanille suiker.
klop de slagroom met de poeder suiker.
Meng voorzichtig de mascarpone met de slagroom.
Snijd de aardbeien in plakjes en doe samen met 1 theelepel suiker in een kom.
Doe de sinaasappelsap in een kom.
Doe de gelatine vellen in een kleine kom met 1 lepel water en laat ze, 10 seconden in de magnetron smelten. meng direct de gelatine met het mascarpone mengsel.
Bouw je tiramisu op:
Maak een schaal met folie klaar.
Doop de lange vingers een voor een in de sinaasappel en leg ze met de suikerkant onder in de schaal.
Bedek met de helft van de mascarpone.
Bedek nu met aardbeien.
Doop de rest van de langer vingers, een voor een in de sinaasappel en sluit af met een laag mascarpone.
Decoreer de Tiramisu met aardbeien en bijvoorbeeld met Paaseitjes.
Dek de Tiramisu met de folie (aan de zijkant) af en leg hem, minstens 4 uur in de koelkast.