- 1 aubergine
- 1 courgette
- 4 trostomaten
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- verse peterselie
- peper
- 1 bakje ham blokjes
- half bosje lente ui
Het is heel lekker!
Snijd de lente ui doormidden bij het groen, gebruik het witte gedeelte om in ringetjes te snijden.
Snijd de ui, de peterselie en de knoflook heel fijn.
Meng de kaas met de lente ui, ui, peterselie, knoflook en ham.
Breng op smaak met peper.
Courgette en aubergine, in lengte halveren en met lepel of meloenboor uithollen tot op 1/2 cm van wand.
Snijd de hoedjes van de tomaten en hol het vruchtvlees voorzichtig uit met een lepel.
Vul de tomaten, aubergine en courgette met het bereid kaasmengsel.
Zet de tomatenhoedjes op de tomaten terug.
Schik de gevulde groenten in een ovenschaal.
Bak de groenten in de oven, 30 minuten, goudbruin en gaar.