Door: Dominique op 19 - 09 - 2014 in de categorie Groenten
Ingredienten
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 4 trostomaten
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • verse peterselie
  • peper
  • 1 bakje ham blokjes
  • half bosje lente ui
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 2 personen

Het is heel lekker!

Snijd de lente ui doormidden bij het groen, gebruik het witte gedeelte om in ringetjes te snijden.
Snijd de ui, de peterselie en de knoflook heel fijn.
Meng de kaas met de lente ui, ui, peterselie, knoflook en ham.
Breng op smaak met peper.

Courgette en aubergine, in lengte halveren en met lepel of meloenboor uithollen tot op 1/2 cm van wand.
Snijd de hoedjes van de tomaten en hol het vruchtvlees voorzichtig uit met een lepel.

Vul de tomaten, aubergine en courgette met het bereid kaasmengsel.
Zet de tomatenhoedjes op de tomaten terug.

Schik de gevulde groenten in een ovenschaal.
Bak de groenten in de oven, 30 minuten, goudbruin en gaar.

1010016_477959725631060_1619187768_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties