Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Nagerechten, Verrine Dessert
Ingredienten
  • 12 lange vingers
  • 1 rijpe mango, geschild en vruchtvlees in stukken of uit diepvries
  • 125 g mascarpone (zachte roomkaas) +
  • 50 g witte basterdsuiker
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 8 personen

 (in de coupes op de foto)

De lange vingers op de bodem van de coupe leggen.
De mango over de lange vingers schenken.
De mascarpone met de suiker door elkaar roeren.
Het mascarpone mengsel over de mango verdelen en gladstrijken.
De tiramisu 1 uur in de koelkast koud laten worden.
Vlak voor serveren bestrooien met stukjes mango.

284099_362771287149905_1672840391_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties