Door: Dominique op 22 - 06 - 2017 in de categorie Ice cream
Ingredienten
  • 400 ml gecondenseerde melk
  • 4 grote eetlepels suiker
  • 200 ml slagroom
  • 2 citroenen
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 8 personen

Rasp de schil van 1 citroen en pers het sap van 2 citroenen.

Klop de slagroom met de suiker stijf .

Voeg de gecondenseerde melk toe en klop tot een mooie romig en luchtig beslag.

Voeg nu de schil en het sap de citroenen toe en klop nog een paar seconden.

Schenk het ijs in een plastic doos, doe hem dicht en zet hem, minimaal drie uur in de vrieskast.

2 reacties tot nu toe.

  1. Nellie Smid schreef:

    Goede morgen!

    Ik heb een vraag, heb je gebruik gemaakt van gewone gecondenseerde melk of gezoete?

    Bij voorbaat dank voor je antwoord
    Nellie

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Koolhydraatarme “Bami”

Datum: 26 - 02 - 2024

0 reacties

Zoetzure kip met..

Datum: 22 - 02 - 2024

0 reacties

Tabouleh

Datum: 14 - 02 - 2024

0 reacties

Beurre Marchand de..

Datum: 23 - 01 - 2024

0 reacties