Door: Dominique op 26 - 02 - 2015 in de categorie Warme Saus
Ingredienten
  • 50 g boter
  • 50 g bloem
  • 500 ml melk
  • snufje nootmuskaat
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Maak een roux klaar:

Smelt de boter in een steelpan met dikke bodem op laag vuur.

Meng er de bloem door en laat op laag vuur 3 min. garen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voeg op laag vuur al roerend met een garde de melk in scheuten toe.

Voeg de volgende scheut pas toe als de vorige is opgenomen.

Laat op laag vuur al roerend 2-3 min. zacht koken.

 

Breng op smaak met peper, nootmuskaat en zout.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Radijsjes uit de..

Datum: 1 - 12 - 2025

0 reacties

“Oreo – Pecan..

Datum: 29 - 10 - 2025

0 reacties