Door: Dominique op 14 - 09 - 2015 in de categorie Anders
Ingredienten
  • 120 g Parmezaanse kaas
Keuken: Bereidingstijd: 5 min. Portie(s): 4 personen

Verwarm de oven voor op 200oC. Bekleed een  bakplaat van rand tot rand met bakpapier.

Schep kleine bergjes kaas met een flinke tussenruimte op de bakplaten en druk ze met de bolle kant van een lepel uit tot platte ronde koekjes.
Bak de tuiles in 5 minuten goudbruin.
Laat ze een minuutje op de bakplaat liggen om iets op te stijven.
Schep ze met een mes van de bakplaat en leg ze rond een deegroller tot ze stevig zijn. Laat de tuiles op een rooster koud en hard worden.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Radijsjes uit de..

Datum: 1 - 12 - 2025

0 reacties

“Oreo – Pecan..

Datum: 29 - 10 - 2025

0 reacties