Door: Dominique op 29 - 10 - 2025 in de categorie Bonbons en truffels, Speciaal
Ingredienten
Ingrediënten (ongeveer 20 stuks)Voor de binnenkant:
  • 150 g Oreo Gold (de gouden variant)
  • 80 g Philadelphia
  • 2 el cacao (ongezoet)
  • 40 g gehakte pecannoten
Voor de buitenkant:
  • 2 à 3 el cacao (ongezoet) om te rollen
 
Keuken: Bereidingstijd: ... min. Portie(s): 20 personen

1. Oreo’s malen

Maal de Oreo Gold (met vulling) tot fijne kruimels.

2. Vulling mengen

Voeg de Philadelphia, cacao en pecannoten toe.

Meng tot een glad, stevig deeg.

3. Balletjes vormen

Rol kleine balletjes en zet ze 30 minuten in de koelkast.

4. Afwerken met cacao

Rol de truffels in ongezoete cacaopoeder voor een pure, niet te zoete smaak.

Laat daarna nog 1 uur opstijven in de koelkast.

💡 Tip: Een snufje zee­zout maakt ze extra lekker!

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Radijsjes uit de..

Datum: 1 - 12 - 2025

0 reacties

“Oreo – Pecan..

Datum: 29 - 10 - 2025

0 reacties