- 1 kipfilet
- 1 eetlepel kipkruiden
- 1 eetlepel olijfolie
- 1/4 sla naar keuze
- 1 aardappelen in blokjes
- 2 eetlepels olijfolie om te bakken
- 2 eetlepels maïs
- 2 eetlepels ride paprika in blokjes gesneden.
- 10 cherry tomaatjes
- 1 wortel, geraspt
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 stuk brie in stuk gesneden
- 1 eetlepel balsamico azijn
- Peper en zout
- 2 eetlepels verse peterselie
- 1 theelepel pijnboompitten en plakjes amandelen
Deel 2, gegrilde kip.
Het was verrassend lekker.
Snijd de aardappel in blokjes en bak ze in een koekenpan met olijfolie, tot ze goudbruin zijn.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Meng de blokjes met de kruiden en de olijfolie.
Gril ze in een koekenpan of op de barbecue, goudbruin.
Rasp de wortel.
Snijd de sla en devpeterselie grof.
Snijd de tomaatjes en de paprika in blokjes.
Bak ze in een beetje olijfolie, onfeveer 5 minuten.
Maak de dressing klaar door de mayonaise, de azijn, citroensap peper en zout te mengen.
Bouw de bowl.
Eerst de aardappel, dan de sla
Dan de andere ingrediënten bovenop.
Die de dressing in de middel, strooi wat pijnboompitten en amandelen plakjes en wat peterselie erop.

