Door: Dominique op 6 - 05 - 2025 in de categorie Toetjes en gebak
Ingredienten
  • 1 potje lemon curd
  • 1 limoen
  • 250 ml slagroom
  • 2 eetlepels losse suiker
  • 200 g mascarpone
  • 6 kleine vanille of citroen cakes of een halve cake
  • 250 g verse frambozen
  • 1 pakje citroen koekjes
  • 1 witte chocolade reepje
  • 1 grote Trifle kom
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 6 personen

Lekker fris, niet te zoet en heel mooi.

Rasp en Pers de lemon.
Klop de mascarpone met de rasp en de sap van de lemon.

Klop de slagroom met de suiker stijf.
Voeg er 1 eetlepel custard toe.
Meng voorzichtig samen.

Bouw de Trifle op.

Verkruimel de kleine cakes tussen je vingers op de bodem van de trifle kom.

Verdeel voorzichtig de slagroom erop.

Verdeel de helft van de frambozen en bovenop de helft van de koekjes.

Verdeel nu een paar eetlepels van de custard bovenop.

Verdeel de mascarpone erop.

Als laatst, verdeel de rest van de frambozen, van de koekjes en verdeel tussenin een paar lepels custard.
Rasp de witte chocolade bovenop.

Zet een film erop en laat minimaal 6 uur in de koelkast.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Springroll salade

Datum: 9 - 05 - 2025

0 reacties

Wraps met mexicaanse..

Datum: 18 - 03 - 2025

0 reacties

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties