- 500g rundergehakt
- 2 uien
- 3 knoflookteentjes
- 3 paprika's (geel, orange en rood)
- 250 g cherry tomaatjes
- 1 courgette
- 1/2 spaanse peper zonder pitten
- 1 blik maïs
- 20 g verse peterselie
- 1/2 theelepel gerookte paprikapoeder
- 1 klein blik kidney bonen
- Peper en zout
- 2 avocado's , rijp
- Peper en zout
- 1 teentje knoflook , gehakt
- 1/4 ui gehakt
- 1/2 spaanse peper zonder pitten
- Sap van 1 limoen
- 1 eetlepel crème fraîche
- 1 klein tomaat, heel fijn gesneden
- 1/2 theelepel komijnpoeder
- 1/2 theelepel koriander
- 200 g geraspte kaas
- 2 grote wraps per persoon of 3 kleine per persoon

Ik had zin in chili con carne maar ik vind het vaak te zwaar in de maag.
Dit recept is een lichter versie.
Heerljjk!
Snijd de uien, de tomaatjes, de courgette en de paprika klein.
Hak de peterselie, de spaanse peper en de knoflook fijn.
Verwarm de olie in de koekenpan.
Bak erin de gehakt, uien, de paprika, knoflook, de tomaatjes.
Voeg de paprikapoeder, de maïs en de peterselie toe.
Breng op smaak met peper en zout en giet af.
Verwarm de wraps in de oven een paar minuten op 160 graden.
Maak de guacamole klaar door alle ingrediënten samen te mixen in een keukenmachine.
Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de wraps, het gehaktmengsel, de guacamole en de kaas apart.