- 1 pakje volkoren wraps
- 250 g gehakt
- 1 paprika
- 1 courgette
- 1 ui
- 3 lente uitjes
- 10 tomaatjes
- 3 knoflookteentjes
- 2 eetlepels zwarte bonen
- 3 eetlepels maïs
- 20 g verse peterselie
- 20 g verse basilicum
- 1 theelepel gerookte paprikapoeder
- 1/2 theelepel kurkuma
- 1/2 theelepel komijnpoeder
- 1/2 theelepel gemberpoeder
- Peper en zout
- 1 rijpe avocado
- 2 eetlepels fritessaus
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 3 eetlepels griekse yoghurt
- 5 blaadjes verse basilicum
- Peper en zout

Zelf verzonnen.
Een gezond, heerlijk, voedzame recept, met een heerlijke licht saus erbij.
Je kunt het gehakt mengsel invrieen voor een ander keertje.
Snijd de ui klein.
Snijd de courgette in blokjes.
Snijd de paprika in blokjes.
Snijd de lente uitjes in ringetjes.
Hak de peterselie.
Hak de knoflook.
Verwarm de olie in de wok.
Doe de kruiden erin.
Bak het gehakt goud en bruin.
Voeg de ui, de knoflook, de paprika, de courgette, de lente uitjes, de tomaatjes, de warte bonen, de maïs en de peterselie.
Bak alles een paar minuten op hoog vuur.
Zet het vuur heel zacht en laat rustig pruttelen.
Maak de saus klaar.
Pureer de avocado met 5 blaadjes basilicum, knoflookpoeder, peper, zout, 2 eetlepels fritessaus en 3 eetlepels griekse yoghurt.
Zet op tafel de wraps.
Zet in kommetjes wat geraspte kaas, salsa en avocado crème.
Giet het gehaktmengsel af om de sap en de olie weg te kunnen doen en doet het terug in de wok.
Hak wat verse basilicum en verse peterselie grof en strooi ze bovenop.
Zet de wok op tafel op een plank en enjoy!