- 8 verse verse Naanbroden ( kant en klaar mag)
- 2 rode uien
- 200 g gerookte zalm
- 2 grote burrata
- 1 krop ijsbergsla
- 20 g verse dille
- 1 komkommer
- 1 flesje Dille-mosterd dressing
- 2 theelepels zwarte sesam zaadjes
- Peper
- 2 eetlepels kappertjes
Ik kon helaas niet alles in de titel schrijven.
Het is meer op de brood, zoals:
Rode ui, sla, verse dille, komkommer, zest van een citroen en dille-mosterd dressing.
Snijd de kropsla in reepjes.
Hak de dille fijn.
Meng de sla met de dille.
Snijd de uien in fijne reepjes.
Klop de burrata tot een crème.
Rasp de helft van de citroen bovenop.
Meng de kappertjes bovenop.
Breng op smaak met peper.
Zet het Burrata mengsel in de koelkast.
Zet de sla en de uien reepjes in koelkast.
Snijd de zalm in reepjes.
Besprenkel een beetje citroensap erop.
Snijd de komkommer in dunne schijven.
Smeer de broden met de burrata.
Verdeel de zalm erop.
Besprenkel 1 theelepel dille-mosterd dressing per brood boven de zalm.
Verdeel een paar komkommer schijfjes en wat uien reepjes bovenop.
Strooi wat zwarte sesam zaadjes en wat kappertjes erop.
Serveer met dressing op tafel.