Door: Dominique op 26 - 02 - 2025 in de categorie Aardappel
Ingredienten
  • 4 aardappelen
  • 4 eetlepels Kruidenkaas (zoals Garlain, Paturain, Boursin, Tartare)
  • 4 grote eetlepels geraspte kaas
  • Peper
  • 1 vel Bakpapier
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 2 personen

Ik wilde een aardappel eten maar had geen zin in een klassiek recept zoals, gebakken, gefrituurde of gekookte aardappelen.
Ik keek in mijn koelkast en bedacht dit recept.
Geen tijd of geen zin om te koken, is dit recept ideaal.
Ik heb ze geserveerd met efn beefstuk en pastinaak frieten uit de oven.

Kook de aardappelen met schil erop, in ruim water met zout, 15 minuten.

Verwarm de oven op 180 graden voor.

Halveer ze.
Verwijder net een lepel de binnenkant.

Hak 2 eetlepels verse peterselie fijn.

Prak het aardappel vlees.
Meng met 4 grote eetlepels kruidenkaas, de peterselie en 4 eetlepels geraspte kaas.
Breng op smaak met peper.

Vul de halve aardappelen met het kruidenkaas mengsel.

Zet ze op ovenplaat, bekleed met bakpapier.
Bak de aardappelen, 20 minuten tot ze goudbruin zijn bovenop.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Springroll salade

Datum: 9 - 05 - 2025

0 reacties

Wraps met mexicaanse..

Datum: 18 - 03 - 2025

0 reacties

Mango Chimichurri

Datum: 10 - 03 - 2025

0 reacties