Hak de knoflook, de peterselie, de citroenrasp en de bieslook samen. Klop de eieren in een omelet. Roer de kruiden erin en breng op smaak met peper en zout. Doe in een diepe bord de bloem, in een andere de omelet en in een derde het paneermeel. Zet een platte   Lees verder...

Was de vis filets,  dep ze met keukenpapier. Bestrooi peper en zout op de vis filets en bestuif ze met bloem. Doe de bloem in een kom met een theelepel zout. Breek het ei erin en voeg, beetje bij beetje de bier toe. Roer tot een mooi,  glad beslag. Haal   Lees verder...

Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties