- 1 doos diepvries kabeljauw, 4 stuks
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels verse bieslook
- 2 eetlepels verse Peterselie
- Rasp van 1/2 citroen
- 3 eieren
- Peper en zout
- 100 g bloem
- 1 pakje paneermeel
- Olijfolie
Hak de knoflook, de peterselie, de citroenrasp en de bieslook samen.
Klop de eieren in een omelet.
Roer de kruiden erin en breng op smaak met peper en zout.
Doe in een diepe bord de bloem, in een andere de omelet en in een derde het paneermeel.
Zet een platte schaal met keukenpapier klaar.
Snijd elke vierkante vis stuk in 3 lange pijpjes.
Verwarm 1 cm olijfolie in een koekenpan.
Dop de vissticks eerst in de bloem, draai ze erin, dan in de omelet en dan draai ze in het paneermeel.
Zet in de koekenpan.
Bak ze 15 minuten op matig vuur. Draai ze vaak, heel voorzichtig met behulp van 2 platte lepels of spatels.
Laat ze uitlekken op de schaal, bekleed met keukenpapier.
Serveer met de citroen in partjes.