Door: Dominique op 1 - 11 - 2016 in de categorie Aziatische keuken, Groenten, Healthy /koolhydraatarm Food
Ingredienten
  • 1 krop andijvie
  • 1 bak kastanje champignons
  • 1 rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 lente uitjes
  • peper en zout
  • olijfolie
  • munt blaadjes
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Healthy food recept

Recept uit Lidl.
Het is lekker maar ik miste smaken en pit, zoals Spaanse peper, gember, kruiden, ketjap, ui en veel meer knoflook.

Was de andijvie, snijd hem in repen en laat hem uitlekken.
Maak de champignons schoon en halveer ze.
Hak de knoflook.
Snijd de paprika in blokjes.
Snijd de lente uitjes in ringetjes.

20161025_183134_resized

Verhit 3 eetlepels olijfolie en bak de knoflook en de lente uitjes samen.
Voeg de champignons en de paprika toe en bak nog een paar minuten.

 

 

 

 

Voeg nu de andijvie repen en roerbak tot de andijvie bijna slap wordt.
Breng op smaak met peper en zout.
Scheur reepjes munt bovenop.

Lekker bij vlees.

20161025_192717_resized

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties