- 4 Naanbroden
- 1 avocado
- 200 g Ricotta kaas
- 1 sinaasappel
- 2 eieren
- 12 snack tomaatjes
- 8 radijs of 4 grote radijs
- 1 komkommer
- 100 g diepvries doperwten
- 2 kipfilets
- 2 sjalotten
- 1/2 theelepel kerriepoeder
- Peper en zout
- 1 eetlepel olijfolie
Recept van naanbrood met heerlijke lente topping, zoals Ricotta, kip reepjes, avocado, doperwten en radijs.
Ik heb genoeg met een brood voor de avondeten, mijn man heeft er 2 nodig dus houd rekening met dat.
Halveer de tomaatjes.
Snijd de komkommer in hele dunne plakjes met schil nog erop.
Snijd de radijs ook in hele dunne plakjes.
Snijd de kipfilets in kleine reepjes.
Rasp de sinaasappel fijn.
Pel de avocado, snijd het fijn.
Snijd de sjalotten in reepjes, grof.
Meng de avocado stukjes met de ricotta en de rasp van de sinaasappel.
Breng op smaak met veel peper en een beetje zout naar smaak.
Bekleed met folie en zet in de koelkast.
Kook de eieren 8 minuten in water met zout.
Laat ze schikken en pel ze.
Snijd ze in dunne plakken en zet ze in de koelkast.
Verwarm een beetje olie in een koekenpan.
Bak erin de sjalotten met de kip reepjes.
Breng op smaak met kerriepoeder, peper en zout.
Voeg de bevroren doperwten toe en verwarm ze mee.
Laat ze in een vergiet uitlekken.
Wanneer ze afgekoeld en uitgelekt zijn, zet ze ook in de koelkast.
Zet de Naanbroden in de oven, zoals op de verpakking is beschreven.
Als je geen oven hebt, zet ze in een koekenpan met deksel erop, op laag vuur.
Laat ze even afkoelen.
Bouw je Naanbrood op.
Begin met het Ricotta-avocado mengsel op de 4 broden dik te smeren.
Verdeel erop de kip met de doperwten.
Daarna verdeel de rest van de ingrediënten erop.