Door: Dominique op 10 - 04 - 2024 in de categorie Naanbrood
Ingredienten
  • 4 naanbroden
  • 1 courgette
  • 4 speklappen
  • 2 uien
  • 4 knoflookteentjes
  • 12 snack tomaatjes
  • 4 lente uitjes
  • 1 eetlepel verse peterselie
  • 1 eetlepel verse tijm
  • 1 eetlepel verse rozemarijn
  • 1 eetlepel oregano
  • Peper en zout
  • 100 ml tomato frito
  • 100 g Parmezaanse kaas
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Heerlijke Naanbrood met spekjes en tomatensaus.
Lekker gekruid!
Ik heb genoeg met een brood voor de avondeten, mijn man 2. Verdubbel het recept als je grote eters hebt.

Snijd de uien fijn.
Snijd de lente uitjes in ringetjes.
Hak de knoflookteentjes fijn.
Hak de kruiden samen.
Snijd de courgette in mini blokjes.
Halveer de tomaatjes.
Snijd de speklappen in mini reepjes.
Rasp de kaas.

Verwarm een lepel olie in een koekenpan.
Bak erin de speklappen reepjes.
Voeg de uien en de courgette blokjes toe en bak ze 4 minuten mee.
Voeg de knoflook, de tomaatjes en de kruiden toe.
Breng op smaak met peper en zout.
Laat het uilekken in een vergiet.

Verdeel de tomato frito op 4 broden.
Verdeel het courgette-speklappen reepjes mengsel erop.
Strooi de kaas bovenop.

Zet de naanbroden op een ovenplaat bekleed met bakpapier.
Bak ze in de oven, 15 minuten op 170 graden.
Serveer meteen.

Serveer eventueel  met sla.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties