Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Groenten
Ingredienten
  • 1 pond worteltjes
  • 2 suikerklontjes
  • zout
  • 4 el boter
  • 2 tl peterselie
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

lekker bijgerecht voor kerst, een oude Franse klassiek!

Schil de worteltjes af en snijd ze in schijven.
Smelt 2 eetlepels boter in een zware pan.

Voeg de wortels toe samen met het zout, suiker en 4 dl water.
Kook de worteltjes 25 minuten zonder deksel tot het water verdampt is en de wortels zacht zijn.
Voeg de resterende boter en de peterselie toe en schud om.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Radijsjes uit de..

Datum: 1 - 12 - 2025

0 reacties

“Oreo – Pecan..

Datum: 29 - 10 - 2025

0 reacties