- 400 gr gnocchi
- 1 kleine courgette
- 1 ui
- 2 knoflook teentjes
- 3 eetlepels Parmezaanse kaas
- 4 eetlepels pesto
- 125 gr cherrytomaatjes
- peper en zout
Snijd de courgette in stukjes.
Hak de knoflook en snijd de ui.
Halveer de tomaatjes.
Bak deze kort in een pan met wat peper, zout en een klein beetje olie.
Haal ze uit de pan.
Kook de gnocchi beetgaar 2 minuutjes.
Giet ze af en bak ze kort in de koekenpan zodat ze een kleurtje krijgen.
Bak de tomaatjes even mee.
Doe de gebakken gnocchi in een kom en voeg de pesto toe en roer er door.
Voeg dan de stukjes courgette toe en dan ook de gehalveerde cherrytomaatjes.
Meng alles door elkaar.
Verdeel de gnocchi op 4 borden en rasp de Parmezaanse kaas bovenop .