Door: Dominique op 22 - 08 - 2024 in de categorie Naanbrood
Ingredienten
  • 8 verse verse Naanbroden (kant en klaar mag ook)
  • 4 speklappen
  • 3 peren
  • 40 g pecannoten
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • olijfolie
  • 2 uien
  • Peper en zout
  • 20 g verse tijm
  • 20 g verse peterselie
  • 1 grote stuk Brie
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Het was heerlijk!
Deze combinatie is perfect.

Snipper de uien grof.
Pel en snijd de peren in blokjes.
Snijd de speklappen in reepjes.
Hak de knoflook en de peterselie fijn.
Snijd de brie in dunne plakjes.

Verwarm 2 eetlepels olie in een koekenpan.
Bak erin de uien en de spelappen reepjes tot ze goudbruin zijn.
Strooi wat tijm erop.

Voeg de peren blokjes, de bruine suiker en de noten toe.
Bak ze nog 5 minuten mee.
Breng op smaak met peper en zout.

Bak in 4 eetlepels olijfolie de knoflook en de peterselie samen.

Verdeel het peer mengsel op de broden.
Verdeel de brie erop.
Besprenkel met de olie-knoflook-peterselie bovenop.
Serveer meteen

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties