Ingredienten
- 300 g fusilli (pasta, zak 500 g) (ik heb penne gebruikt)
- 1 zak romige tomatensoep (570 ml)
- 1 pak tuinerwten (450 g, biologisch, diepvries)
- 1 bakje cherry tomaten (250 g), gehalveerd
- 2 blikjes tonijn in olijfolie (a 160 g), uitgelekt
- 100 g belegen kaas, geraspt
Recept gekregen van mijn schoonzus, Angelique
Het komt zelf uit Allerhande.
Het is heel lekker maar ik mis wel een ui en wat knoflook1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta 5 min.
Het komt zelf uit Allerhande.
Het is heel lekker maar ik mis wel een ui en wat knoflook1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta 5 min.
Giet af en spoel koud onder stromend water.
Doe in de ovenschaal.
Voeg de tomatensoep, erwten en tomaten toe en schep om.
2. Doe de tonijn erbij en schep voorzichtig om.
Verdeel de kaas erover en bak in ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin.