Ingredienten
- 4 wrap tortillas
- 1 potje rode pesto
- 16 plakken parma ham
- 120 gr parmezaanse kaas
- 60 gr pijnboompitjes
- 80 gr sla
- Rooster de pijnboompitten goudbruin in een koekenpan zonder olie.
Leg de wraps op een plank.
Smeer de gehele wraps in met een laagje pesto.
Leg op de wraps 4 plakken parma ham.
Strooi de pijnboompitjes erover.
Doe hetzelfde met de parmezaanse kaas.
Verdeel nu een deel van de sla over de breedte.
Rol stevig op en verpak ze in folie.
Smeer de gehele wraps in met een laagje pesto.
Leg op de wraps 4 plakken parma ham.
Strooi de pijnboompitjes erover.
Doe hetzelfde met de parmezaanse kaas.
Verdeel nu een deel van de sla over de breedte.
Rol stevig op en verpak ze in folie.
Leg tot gebruik in de koelkast.
Haal de folie voorzichtig van de wraps en snijd de eindje er van af.
Snijd de wraps in plakken en zet vast met een prikker.