Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Koude wraps
Ingredienten
  • 4 wrap tortillas
  • 1 potje rode pesto
  • 16 plakken parma ham
  • 120 gr parmezaanse kaas
  • 60 gr pijnboompitjes
  • 80 gr sla
  • Rooster de pijnboompitten goudbruin in een koekenpan zonder olie.
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 8 personen
Leg de wraps op een plank.
Smeer de gehele wraps in met een laagje pesto.
Leg op de wraps 4 plakken parma ham.
Strooi de pijnboompitjes erover.
Doe hetzelfde met de parmezaanse kaas.
Verdeel nu een deel van de sla over de breedte.
Rol stevig op en verpak ze in folie.

Leg tot gebruik in de koelkast.
Haal de folie voorzichtig van de wraps en snijd de eindje er van af.
Snijd de wraps in plakken en zet vast met een prikker.

382027_388409001252800_81027687_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Crispy smashed potatoes

Datum: 19 - 11 - 2024

2 reacties

Wilof lasagne met..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties

Zwarte bonen en..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties