1352384286219

Taste of Christmas vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht van 12 t/m 14 december.

Taste of Christmas is onderdeel van het internationale culinaire festival ‘Taste Festivals’.

In 2004 vond in Londen de eerste editie van ‘Taste of’ plaats.

Inmiddels doen 19 spraakmakende wereldsteden mee en sinds 2009 is ook Amsterdam gastheer van dit smaakvolle concept. Taste of Christmas wordt al een aantal jaren in London georganiseerd en is daar een groot succes.

Nu is Taste of Christmas dit jaar ook naar Nederland.

taste_of_christmas_persfotojaarbeurs_ns2014Op Taste of Christmas presenteren exposanten zich met de beste specialiteiten en wetenswaardigheden op het gebied van lekker eten en de daarbij behorende ingrediënten.

 

 

 

 

 

 

taste-theater-grootIn het Taste Theater treden iedere dag chefs uit Nederland en het buitenland op. In sessies van 30 minuten leer je meer over de gerechten van jouw favoriete chef of restaurant zodat je ze thuis ook kunt proberen, of inspiratie kunt opdoen voor het kerstdiner. Natuurlijk laten de chefs je ook een hapje proeven.

 

 

 

 

kookschool-grootIn de Kookschool is het tijd om zelf achter het fornuis te kruipen en onder leiding van een chef een heerlijk gerecht klaar te maken. Dit is je kans om met professionele apparatuur aan de slag te gaan samen met je Taste vrienden, familie of collega’s. Je krijgt professionele uitleg van onze chefs en na 45 minuten heb je een gerecht op tafel getoverd waar je lekker van kunt genieten.

 

 

 

1Tijdens Taste of Christmas kun je genieten van diverse lekkernijen uit Frankrijk in het Frankrijk paviljoen. Op het Franse plein kun je je voorbereiden op de feestdagen; ideeën opdoen voor een feestelijk kerstdiner of voor de nieuwjaarsborrel en leuke culinaire cadeautjes scoren voor onder de kerstboom. Bij het Franse paviljoen presenteren diverse exposanten allerlei typisch Franse ambachtelijke lekkernijen.

wijnplein 7Op Taste of Christmas kun je ook over wijnen leren en natuurlijk wijnen proeven en meer weten over foodtrucks (mobiele keukens)

 

 

 

 

 

shutterstock_776651381-450x320

 

Een leuke dag, in een mooi, gezellig kerst sfeer!

Entree kost 10 euro’s en munten kosten 1,25 euro’s.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Chili con carne

Datum: 14 - 04 - 2024

0 reacties

Chili con carne..

Datum: 14 - 04 - 2024

0 reacties

Soep van Dré

Datum: 14 - 04 - 2024

0 reacties

Rouille saus met..

Datum: 14 - 04 - 2024

0 reacties