Door: Dominique op 18 - 09 - 2015 in de categorie Aardappel
Ingredienten
  • 4 aardappelen per persoon
  • peper en zout
  • frituurolie
 
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Steppegras zijn heel dunne frieten.
Op je bord, onder een berg dunne frieten, ligt dan een biefstuk.

Schil de aardappelen en snijd ze in zeer dunne reepjes.
Je kan ook een keukenrobot gebruiken met bijpassend mes.
Per persoon tel je ongeveer een 200 g steppegras.
Bak deze even voor in frituurolie, we noemen dat blancheren.
Bak voor de tweemaal goudbruin aan.
Heerlijk bij steak.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Radijsjes uit de..

Datum: 1 - 12 - 2025

0 reacties

“Oreo – Pecan..

Datum: 29 - 10 - 2025

0 reacties