Door: Dominique op 18 - 09 - 2015 in de categorie Aardappel
Ingredienten
  • 4 aardappelen per persoon
  • peper en zout
  • frituurolie
 
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Steppegras zijn heel dunne frieten.
Op je bord, onder een berg dunne frieten, ligt dan een biefstuk.

Schil de aardappelen en snijd ze in zeer dunne reepjes.
Je kan ook een keukenrobot gebruiken met bijpassend mes.
Per persoon tel je ongeveer een 200 g steppegras.
Bak deze even voor in frituurolie, we noemen dat blancheren.
Bak voor de tweemaal goudbruin aan.
Heerlijk bij steak.

12020193_1114648738563787_1158204696_o 12020193_1114648738563787_1158204696_o

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties