Pel de aardappelen en snijd ze in blokken. Snijd de broccoli in roosjes en snijd de stellen in ringen. Snijd de uien fijn. Hak de knoflook fijn. Snijd de champignons in vieren. Snijd de kaas in mini blokjes. Rasp de kaas. Kook de eieren hard in ruim kokend water met Lees verder...
Snijd de aardappelen in blokken en kook ze in ruim water met zout, circa 30 minuten. Halveer de tomaatjes. Bak ze in olijfolie, 10 minuten. Breng ze op smaak met peper en zout. Laat ze in een vergiet uitlekken. Breng water in een grote pan aan de kook, blancheer de Lees verder...
Snijd de speklappen in reepjes. Snijd de uien fijn. Snij de Chorizo in plakjes en dan in blokjes. Verwarm in een koekenpan de margarine en bak de spekjes samen met de uien en de Chorizo worst. Voeg de mosterd toe en bak nog, 3 minuten mee. Breng op smaak met Lees verder...