Ingredienten
Een lekker manier om stamppot te eten.
Zo kun je de volgende dag de rest van jouw stamppot anders eten.
Pel de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze in ruim water met zout 20 min gaar.
Giet ze af en stamp ze fijn samen met de boter, de melk en de mosterd en breng ze op smaak met peper en zout.
Voeg de andijvie, de kaas en het ei toe.
Schep dan de bloem door.Vorm met je handen ronde koeken en leg deze op een bord.
Bak de stamppot koeken 3 tot 5 minuten aan beide kanten tot ze iets bruin en krokant zijn.Hak de peterselie fijn.
Strooi wat geraspte kaas en peterselie boven de koeken.was
Giet ze af en stamp ze fijn samen met de boter, de melk en de mosterd en breng ze op smaak met peper en zout.
Voeg de andijvie, de kaas en het ei toe.
Schep dan de bloem door.Vorm met je handen ronde koeken en leg deze op een bord.
Bak de stamppot koeken 3 tot 5 minuten aan beide kanten tot ze iets bruin en krokant zijn.Hak de peterselie fijn.
Strooi wat geraspte kaas en peterselie boven de koeken.was