Door: Dominique op 3 - 06 - 2024 in de categorie Healthy /koolhydraatarm Food, Stamppotten
Ingredienten
  • 2 grote bloemkolen
  • 300 g fijngesneden andijvie
  • 200 g spekjes
  • 25 g roomboter
  • Scheutje melk
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Koolhydraatarm recept.
Heerlijke stamppot met bloemkool in plaats van aardappelen en andijvie.

Snijd de bloemkool in roosjes.
Zet een pan water met zout op en kook de bloemkoolroosjes circa 15 minuten.

Bak de spekjes in een koekenpan.

Vergiet de bloemenkool.
Stamp de bloemkool fijn met een scheut melk, snufje peper en eventueel een klontje boter.

Meng de andijvie met de bloemkool en de spekjes.

Serveer meteen met eventueel gehaktballetjes en jus erbij.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties