- 3 eieren
- 1 kop yoghurt
- 2 koppen suiker
- 1 kop olie
- 3 koppen bloem
- 1 zakje vanille suiker
- 1 zakje bakpoeder
- 1 snufje zout
- 2 eetlepels cacao poeder
- Een paar chocolade kruidnoten
- 1 appel
Verwarm de oven op 170 graden voor.
Smeer een Brownies cake vorm met een beetje boter en strook wat bloem.
Meng goed samen suiker, yoghurt, vanille suiker, zout en eieren.
Voeg de olie, de cacao poeder en de kruiden toe en meng goed samen.
Voeg beetje bij beetje de bloem en de bakpoeder tot een luchtig glad beslag.
Pel de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in kleine blokjes.
Stort het beslag in de cake vorm.
Zet de cake in oven, 45 minuten.
(Prik met de punt van een mes in de cake.
Wanneer hij droog uitkomt is de cake gaar.
Doe de cake meteen op een plank et laat het afkoelen.