- 1 stokbrood, gesneden in plakjes
- 1 rode paprika
- 1 courgette
- 20 cherrytomaatjes
- 1/2 ui
- 3 knoflook teentjes
- Peper en zout
- 1 eetlepel Olijfolie
- 1 theelepel honing
Verwarm de oven op 220 graden voor.
Smeer met een kwast, een paar druppeltjes olie op de stokbrood plakjes.
Wrijf met een knoflook teentje.
Zet de plakjes op een ovenplat, bekleed met bakpapier.
Snijd het halve ui heel fijn.
Hak de knoflook fijn.
Schaaf de courgette in lange sliertjes met een kaasschaaf.
Snijd ze daarna in plakjes.
Halveer de tomaatjes.
Verwarm in een koekenpan de olie.
Bak eerst de knoflook en het ui.
Voeg de courgette en de tomaatjes toe en bak nog 10 minuten.
Breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen.
Doe een eetlepel van het courgette mengsel op een stokbrood plakje.