Door: Dominique op 6 - 09 - 2022 in de categorie Dressing
Ingredienten
  • 2 ansjovis
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 4 eetlepels yogonaise of yoghurt
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels citroensap
  • Peper
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

Pel de knoflook.

Meng alle ingrediënten samen en pureer ze samen met een staafmixer.

Breng op smaak met peper.

Dek met folie en zet de saus tot gebruik in de koelkast.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Pasta salade Caponata

Datum: 11 - 06 - 2024

0 reacties

Witte vis met..

Datum: 5 - 06 - 2024

0 reacties

Rozen, kruiden en..

Datum: 5 - 06 - 2024

0 reacties

Rollade van Bavette,..

Datum: 3 - 06 - 2024

0 reacties