Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 150 g bloem
  • 3 eieren
  • 1 zakje gist
  • 8 el olijfolie
  • 120 ml melk-
  • 100 g geraspte kaas
  • 100 g ham blokjes
  • 100 g olijven (zonder pitten)
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 45 min. Portie(s): 4 personen


Verwarm de oven op 200 graden.

Meng alle ingrediënten samen in een kom.

Schenk het beslag in een bakvorm.

Zet het beslag in de oven, 45 minuten op 180 graden.

Laat de cake afkoelen en snijd hem in kleine blokjes of plakjes..

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties