- 1 Camembert in een houten doosje
- Honing
- Takjes verse rijm
- Olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 vel Bakpapier
Jullie gaan me niet geloven maar ik, een Française, had nooit camembert uit de oven gegeten!
Tijdens mijn huwelijksreis in Londen, mocht ik dit gerecht proeven. Het is heerlijk!
Doe de Camembert uit zijn plastic verpakking en zet hem terug in zijn doosje.
Verwarm de oven op 200 graden voor.
Snijd met een mesje kleine inkepingen in de bovenkant van de camembert.
Halveer de knoflook teentjes en duw deze in de gleufjes.
Stop met een mes ook kleine takjes tijm in de kaas.
Bedruppel met honing en olijfolie.
Zet de kaas ongeveer 20min in de oven op een vel bakpapier totdat de kaas gesmolten is.
Serveer meteen.
Gebruik plakjes stokbrood en vijgenjam om mee te dippen.