- 1 Chinese kool
- 500 g gehakt
- 2 knoflook teentjes
- 1 rode paprika
- olijfolie
- 1 bak champignons
- 1/2 eetlepel kerrie poeder
- chilisaus
Healthy food recept
Nog een recept uit Lidl supermarkt.
Haal 8 bladeren (of meer) van de Chinese kool en kook ze in ca. 2 min in kokend water met zout.
Spoel ze koud en laat uitlekken.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Pel de uien en snipper ze fijn.
Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn.
Halveer de paprika, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes.
olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui, knoflook en paprika aan.
Doe de champignons en de kerriepoeder erbij en bak de champignons bruin.
Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Maak op smaak met zout en peper.
Neem een koolblad, snijd de harde punten van het blaad en vul met het mengsel.
Rol de pakketjes dicht.
Doe de koolpakketjes in een ovenschaal en stop in een op 200ºC voorverwarmde oven voor ca. 10 minuten.
Serveer met chilisaus.