Door: Dominique op 19 - 09 - 2016 in de categorie Aziatische keuken, Groenten, Healthy /koolhydraatarm Food
Ingredienten
  • 1 Chinese kool
  • 500 g gehakt
  • 2 knoflook teentjes
  • 1 rode paprika
  • olijfolie
  • 1 bak champignons
  • 1/2 eetlepel kerrie poeder
  • chilisaus
Keuken: Bereidingstijd: 40 min. Portie(s): 4 personen

Healthy food recept

Nog een recept uit Lidl supermarkt.

Haal 8 bladeren (of meer) van de Chinese kool en kook ze in ca. 2 min in kokend water met zout.
Spoel ze koud en laat uitlekken.

Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Pel de uien en snipper ze fijn.
Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn.
Halveer de paprika, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes.

20160919_180513_resizedolijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui, knoflook en paprika aan.
Doe de champignons en de kerriepoeder erbij en bak de champignons bruin.
Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Maak op smaak met zout en peper.

 

 

20160919_180625_resized20160919_181850_resizedNeem een koolblad, snijd de harde punten van het blaad en vul met het mengsel.
Rol de pakketjes dicht.

 

20160919_181900_resized

Doe de koolpakketjes in een ovenschaal en stop in een op 200ºC voorverwarmde oven voor ca. 10 minuten.
Serveer met chilisaus.

 

 

20160919_190039_resized

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties