Door: Dominique op 5 - 10 - 2015 in de categorie Koekjes
Ingredienten
    • 250 g Bastogne koekjes
    • 175 g roomboter
    • 2 el. cacao
    • 100 g pure chocolade
    • 55 g walnoten
    • 75 g kokosrasp
    • Flinke hand gedroogde cramberries
    • Blikje zoete gecondenseerde melk
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 8 personen

Dit recept komt van de website van Annabel Langbein.

Verwarm de oven voor op 160 graden en zet een met bakpapier beklede bakplaat klaar.
Verkruimel de koekjes in een blender en smelt de boter.
Meng ze samen in een kom met de cacao.
Doe het mengsel op de bakplaat en spreid het mooi glad uit met een lepel.

12116036_1122590204436307_852652738_oSnijd de chocolade in fijne stukjes en strooi dit samen met de kokos, cramberries en walnoten over de koekbasis.

 

 

12113080_1122591101102884_692212865_oVerdeel de gecondenseerde melk eroverheen en bak het af in de oven voor zo’n 20 à 25 minuten.

 

 

 

Wanneer je hem uit de oven haalt laat je de choconut slices goed afkoelen in de koelkast, waarna je hem in stukken kan snijden. Ik haalde er zo’n 25 stuks uit.

12076350_1122650377763623_337188829_o

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties