-
- 250 g Bastogne koekjes
- 175 g roomboter
- 2 el. cacao
- 100 g pure chocolade
- 55 g walnoten
- 75 g kokosrasp
- Flinke hand gedroogde cramberries
- Blikje zoete gecondenseerde melk
Dit recept komt van de website van Annabel Langbein.
Verwarm de oven voor op 160 graden en zet een met bakpapier beklede bakplaat klaar.
Verkruimel de koekjes in een blender en smelt de boter.
Meng ze samen in een kom met de cacao.
Doe het mengsel op de bakplaat en spreid het mooi glad uit met een lepel.
Snijd de chocolade in fijne stukjes en strooi dit samen met de kokos, cramberries en walnoten over de koekbasis.
Verdeel de gecondenseerde melk eroverheen en bak het af in de oven voor zo’n 20 à 25 minuten.
Wanneer je hem uit de oven haalt laat je de choconut slices goed afkoelen in de koelkast, waarna je hem in stukken kan snijden. Ik haalde er zo’n 25 stuks uit.