- 500 g Kleine aardapelen met schil
- 6 knoflook teentjes
- 100 roomboter
- 100 g geraspte kaas
- 100 g bacon
- Peper, zout
Dit recept is heerlijk.
We hebben ze afgebakken in onze Smokey bandit barbecue maar het kan in oven ook.
Kook de kleine aardappelen, met hun schil, in ruim water met zout, ongeveer 20 minuten (prik zee met een mes, het moet makkelijk in de aardappelen gaan)
Maak ze plat door met een stamper.
Zet ze in een ovenschaal of in een skillet koekenpan voor bbq.
Verdeel stukjes boter erop.
Snijd de bacon en verdeel op de aardappelen.
Verdeel tussen de aardappelen de knoflook teentjes.
Strooi wat peper, wat zout en geraspte kaas bovenop.
Zet op 180 graden, 30 minuten.
Wat was dit een heerlijk gerecht!!
Ik had het geluk aan te mogen schuiven op het moment dat het van de bbq afkwam.
Ik heb zitten smullen ❤️
Dank je wel