Door: Dominique op 8 - 10 - 2018 in de categorie Toetjes en gebak, Warme voorgerechten
Ingredienten
  • 3 verse vijgen per persoon (12)
  • 2 eetlepels honing
  • 2 rollen zoete geitenkaas
  • 2 eetlepels walnoten
  • 2 theelepels verse tijm
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Heerlijk,  hemelse voorafje of toetje,  het smelt in je mond.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Meng de geitenkaas met de honing, de gehakte walnoten en de tijmblaadjes.

Snijd de vijgen in vieren, maar laat ze heel.
Leg ze op een bakplaat, op bakpapier.
Met een theelepeltje, vul de vijgen met het geitenkaas mengsel.

Zet in de oven, 15 minuten op 200 graden.
Serveer met een groene salade.

Ps: vijgen gaan open tijdens het roosteren, het is normaal.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties