- 2 aardappelen per persoon
- 4 plakjes schouderham
- 1 kleine rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels verse peterselie
- 1 bakje Philadelphia kaas, naturel
- 50 g geraspte oude Italiaanse kaas
- Peper en zout
Hak samen knoflook, ui, ham en peterselie.
Meng het mengsel met de geraspte kaas en de Philadelphia kaas.
Breng op smaak met peper en zout.
Boen de aardappelen.
Zet de aardappelen in de magnetron.
Zet er een kop water bij.
Kook de aardappelen 9 minuten.
Prik met een vork, de aardappelen moeten zacht voelen.
Verwarm de oven 200 graden voor.
Halveer de aardappelen.
Hol wat van het middelste gedeelte van de aardappel uit en prak dit fijn en roer door het Philadelphia mengsel.
Zet de aardappelen in de oven en bak ze 35 minuten.