- 300 g mezzi rigatoni
- 250/300 g gerookte kipfilet
- 150 g mais
- 1 Halve rode ui
- 15 g verse peterselie
- Gefrituurde uitjes
- Dressing: 3 eetlepels yoghurt
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels honing
- 1 eetlepel Maille grove mosterd à l'ancienne
- 2 theelepels geperste knoflook
- Sap van 1 halve citroen
- Peper en Zout
Recept van mijn dochter Nikki.
Rijke salade met een pittige smaak!
Een aanrader!
Maak de dressing klaar door alle ingrediënten van de dressing samen met een garde te mengen.
Kook de pasta al dente in ruim water met zout.
Giet ze af onder de kraan met koud water.
Snijd de uien in dunne reepjes.
Hak de peterselie grof.
Snijd de kipfilets in blokjes.
Meng goed samen de pasta met de dressing, de ui, de mais, de kipfilets en de peterselie.
Zet een kommetje met gebakken uien op tafel.
Strooi wat uien op de pasta wanneer jullie gaan eten, op je bord.