- 8 Mozarella bolletjes
- 1 theelepel verse tijm
- 1 theelepel verse oregano
- 1 theelepel verse rozemarijn
- 50 ml olijfolie
- Peper en zout
- 4 plakjes Coppa
- 4 plakjes truffel salami
- 4 plakjes Spianata Romana
- 1 bakje verse groene pesto
- 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
- 4 grote cocktailprikkers
Hak de tijm, de oregano en rozemarijn fijn.
Meng de kruiden met 50 ml olifolie en breng op smaak met peper en zout.
Dop erin, voorzichtig, de mozzarella bolletjes tot ze allemaal bedekt met de marinade zijn.
Doe een deksel of folie op en laat ze 1 uur in de koelkast.
Meng de pesto met 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas.
Verdeel 1 eetlepel pesto spread in 4 kleine glaasjes.
Rijg een plakje truffel salami op een cocktailprikker.
Dan rijg een Mozarella bolletje.
Rijg een plakje coppa.
Rijg nog een Mozarella bolletje.
Rijg een plakje Spianata Romana.
Doe de spiesjes in de glaasjes.
Bedekt tot gebruik met folie en zet de jarcuterie glaasjes in de koelkast.