Door: Dominique op 24 - 10 - 2016 in de categorie Aziatische keuken
Ingredienten
  • Sushi rijst
  • 1 nori vel
  • komkommer
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 2 personen

Sushi van mijn dochter Nikki

Leg de bamboe mat klaar voor gebruik.
Leg het nori vel met de gladde kant naar de onderkant en zorg dat je het vel met de sushirijst goed bedekt.
Laat een ruimte van ongeveer 1 cm vrij, deze heb je nodig om de rol weer dicht te maken.
Leg een reep komkommer vooraan op de plak rijst een lange horizontale rij en begin voorzichtig op te rollen.
Gebruik de bamboe mat om te rollen.
Snijd daarna met een scherp mes de rollen in plakken.

20161015_195457_resized

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties