- 100 gram geraspte kokosnoot
- 155 gram bloem
- 115 gram boter
- 110 gram bruine suiker
- 100 gram witte suiker
- 1 ei
- 1 theelepel vanille extract
- 1/2 theelepel bakpoeder
- 1/4 theelepel zout
Bastogne-achtige koekjes
Oven voorverwarmen op 175 C.
Meng de bloem, bakpoeder en zout en zet apart.
In een andere kom, klop de boter, bruine suiker en witte suiker romig.
Voeg het ei en het vanille-extract toe en klop verder.
Voeg nu geleidelijk het bloem mengsel toe en blijf kloppen met de mixer.
Mix als laatste de geraspte kokosnoot onder het kokos koekjes deeg.
Laat met een theelepel het kokos koekjes deeg op een bakpapier vallen, 5 to 7 cm van elkaar.
Bak de kokos koekjes een 10 tot 13 tal minuten goudbruin: krokant van buiten en zacht van binnen.