Door: Dominique op 20 - 08 - 2015 in de categorie Koekjes
Ingredienten
  • 2 potjes yoghurt (75 ml x 2)
  • 4 eieren
  • 2 1/2 fijne suiker
  • 1 1/2 olie
  • 2 zakjes vanille suiker
  • 2 theelepels fleurs d'oranger (Marokkaanse winkel)
  • 2 zakjes bakpoeder
  • 5 potjes bloem
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 20 madeleines personen

Verwarm de oven op 210C.

Bij gebruik van een madeleienblik, vet je eerst het bakblik in en bestrooi die dan met bloem.
Zo lossen de madeleines beter.

Klop de eieren samen met de yoghurt , de olie en de suiker, 5 minuten in een keukenmachine, totdat het mengsel dikker wordt en lichter van kleur.

Spatel de bloem en het bakpoeder erdoor en voeg de vanille suiker en de fleur d’oranger.

Schep de vormpjes voor 2/3 vol en bak de madeleines, op 210 graden, 10 minuten.
Laat de madeleines eerst iets afkoelen en maak ze los.

11895575_1096775523684442_689807717_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Pompoen Truffels

Datum: 29 - 10 - 2024

0 reacties

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties