Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Rubs, marinade, glaze en kruiden mix
Ingredienten
  • 1 citroen
  • 1 flinke theelepel droge oregano
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • Kip naar keuze
Keuken: Bereidingstijd: 2 uur min. Portie(s): 4 personen

Dit recept is voor kippenbouten of andere stukken kip of zelfs een hele kip kan hierin gemarineerd worden.

Ik ben er heel benieuwd!

 

De schil van de citroen raspen en dit samen met het sap van de citroen, oregano, olie, knoflook, zout en peper in een ovenschaal mengen.

De schaal afdekken en de kip minstens 2 uur laten marineren.

32324_385196988240668_1151881204_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties