Door: Dominique op 4 - 02 - 2020 in de categorie Kip, Gevogelte
Ingredienten
  • 350 g kipfilets
  • 300 g sperziebonen
  • 2 sjalotten
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 volle theelepels mosterd
  • 3 eetlepels honing
  • 2 eetlepels water
  • 4 grote aardappelen
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 45 min. Portie(s): 4 personen

Maak de sperziebonen klaar door de uiteinden te verwijderen en schil de aardappelen.
Kook ze samen in een pan met water en zout, 10 minuten.
Giet ze af.

Snijd de kipfilets in blokken.
Snijd de sjalotten in ringetjes.
Hak de knoflook teentjes.

Verwarm in een pan de olijfolie ( gietijzer met deksel, ovenbestendig).
Bak erin de sjalotten en de kipfilets blokken.
Voeg het knoflook toe en bak ermee.
Voeg daarna de honing, de mosterd en het water toe.
Verwarm de oven op 180 graden voor.

Voeg aan de kip de aardappelen en de sperziebonen toe.
Meng alles goed samen.

Breng op smaak met peper en zout.

Zet de deksel op de pan en zet hem 30 minuten in de oven of zet alles in een ovenschaal met folie erop.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties