- 6 eetlepels zonnenbloem olie 3 eetlepels Rijst azijn
- 1 eetlepel oisin saus
- 1 eetlepel soja saus
- 1 eetlepel honing
- 1 eetlepel Sesam zaadjes
- 1 theelepel gerookte knoflook
- 400 g verse spinazie blaadjes
- 100 g taugé
- 50 g verse soja bonen
- 1 rijpe avocado
- 1 komkommer
- 100 g tomaatjes
- 1 rode ui
- 1 zak kroepoek naturel
Pel en snijd de komkommer klein.
Halveer de tomaatjes.
Snijd de rode ui in dunne plakjes.
Snijd de avocado in blokjes.
Maak de dressing door alle ingrediënten voor de saus samen te mengen.
Meng alle ingrediënten voor de salade in een grote schaal.
Verdeel de salade op 4 borden.
Serveer met de dressing erop en een paar kroepoek erbij.