Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Nagerechten, Toetjes en gebak
Ingredienten
  • 6 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries), ontdooid
  • 4 rijpe passievruchten
  • 4 el vanillevla met chocolade bolletjes.
  • 2 eiwitten
  • 2 el vanillesuiker
  • poedersuiker
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Lekker zoete hapjes voor kerst

Verwarm de oven op 220 °C voor.
Snijd de deeg plakjes in tweeën.
Bak ze op een bakplaat met bakpapier erop, 15 minuten goud en bruin.
Laat ze afkoelen.
Halveer de Passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit.
Klop de eiwitten met de vanillesuiker stijf.
Meng de eiwitten samen met de vla en het vruchtvlees.
Bladerdeegpunten voorzichtig met vla besmeren.
Afdekken met rest van Bladerdeegpunten.
Gebak licht met poedersuiker bestrooien en passievruchtvlees over bovenkant verdelen.

196208_387307751362925_201338052_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties