Door: Dominique op 19 - 11 - 2023 in de categorie Pasta
Ingredienten
  • 300 g pasta
  • 6 teentjes knoflook
  • 1 theelepel verse oregano
  • 15 g verse peterselie
  • 1 theelepel verse basilicum
  • 100 ml olijfolie van heel goede kwaliteit
  • 75 g parmezaanse kaas
  • Peper en zout
  • Eventueel 15 g pijnboompitton
  • Grove zout
  • 4 biefstukken
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Recept van mijn dochter Nikki en haar man Ronnie.
Het is een simpel recept maar het heeft heel veel sterke heerlijke smaken!

Kook de pasta beetgaar in ruim water met zout.

Giet ze af.

Snijd de knoflook heel fijn, hak de verse peterselie, de verse oregano en deverse basilicum.

Rasp de kaas.

Grill de biefstuk medium rare (naar smaak).

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Fruit erin de knoflook. Voeg de pasta, basilicum, peterselie en de helft van de kaas. Schep om. Breng op smaak met peper en zout.

 

Snijd de biefstuk in mooie dunne plakken.

 

Verdeel de pasta op 4 borden.

Garneer met een bedje rucola en wat parmezaanse kaas. Eventueel met wat pijnboompitten.

Leg een paar plakjes biefstuk erop en strooi wat grove zout eroverheen en nog wat parmezaanse kaas.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties