- 400 g couscous
- Olijfolie
- Water
- Zout
- 100 g rozijntjes
- 2 potjes groene pesto
- 2 bakjes mozarella
- 2 tomaten
- 1 komkommer
- 250 g cherry tomaatjes
- Handjevol verse muntblaadjes
- Handjevol verse basilicum
- Handjevol verse peterselie
- 1/2 potje zwarte olijven zonder pitten
- Peper en zout
- 5 eetlepels crema de balsamico
Recept van mijn dochter Nikki.
Doe de couscous in een grote kom.
Kook ruim water met zout in een pan.
Giet het water op de couscous, zorg dat het water 1 centimeter boven de couscous is.
Zet een bord op de kom en laat 10 minuten.
Voeg er 1 eetlepel olijfolie toe en met een vork maak de couscous los.
Laat staan tot gebruik.
Halveer de cherry tomaatjes.
Snijd de tomaten en de komkommer in kleine blokjes.
Hak de munt blaadjes, de basilicum en de peterselie fijn.
Snijd de olijven en de lente uitjes in ringetjes.
Meng deze ingrediënten in de couscous met Mozarella bolletjes, rozijntjes, pesto en crema de balsamico.
Zet de salade in de koelkast.
Wanneer je gaat het voeg aan de salade wat rucola toe.